Anno 1808 er en lille enkeltmands virksomhed der har til huse på Østerlyngvej 79 i Nyk.Sj, og drives af undertegnede Janne Toftegaard.

Her på adressen bor jeg selv privat, og har i 2020 realiseret en drøm, at få samlet mit kreative univers under et tag med webshop, værksted og butik. (butikken har opstart sommer 2021)

Jeg er oprindeligt uddannet blomsterdekoratør, har altid arbejdet meget kreativt inden for mange genre, både med blomster, papir, træ, støbning osv.

I mange år har jeg afholdt kurser rundt omkring i landet i mit nostalgiske vat julepynt, hvor kursister har øvet sig og lavet fint julepynt.

I mit kreative værksted arbejder jeg med diverse dekorations opgaver, til artikler, restaurationer, og private kunder, samt afholder forskellige kurser i bl.a . kransebinding, nostagisk julepynt, skiltemaling mm. Se mere på min shop ang. kurser.

Jeg har i mange år haft et kreativt samarbejde med boligmagasinet Jeanne d`Arc Living, hvor jeg laver spændende diy artikler. Bladet kan købes i forskellige livsstils butikker og selvfølgelig også hos Anno 1808.

I 2014 udgav jeg bogen, Nostalgisk Jul på Forlaget Klematis i samarbejde med Claus Dalby.Denne bog er en fin lille hobby bog, hvor jeg viser dig alle de grundlæggende teknikker i at lave vatjulepynt.

Anno 1808 sælger håndlavet pynt, til de forskellige årstider og højtider. Heriblandt mine meget søde vat figurer, som hver og især er unika og kun findes i et eksemplar. Jeg har også et stort udvalg af diverse materialer til dig som selv ønsker, at være kreativ. Jeg håndplukker materialer, som du ikke altid finder andre steder, så du kan være kreativ og lave unika pynt som ingen andre har.

Jeg sælger her på siden også brugskunst og pynt som jeg selv nøje har udvalgt og har den rette stil, så det passer ind i mit univers her på shoppen. Jeg håber jeg kan give dig som kunde en god oplevelse, at shoppe hos Anno 1808.

Håber vi ses på shoppen, på et kreativt kursus eller i butikken.

Janne Toftegaard.